fbpx

Erhverv

At være en effektiv læser, frigiver tid til andre opgaver, til mere luft i dagen eller til at dygtiggøre sig. Forestil dig, at dine ansatte hver især fordobler deres læsehastighed i løbet af 2 måneder?

Det betyder 1 times ekstra tid til at løse andre opgaver. 1 time om dagen svarer til 13 % frigivelse af ledig tid på en arbejdsdag. Tid der kan bruges til at styrke og udvikle virksomheden på alle måder. Samtidig giver du dine medarbejdere et kæmpe personalegode.

Hver enkelt medarbejder vil have glæde af sine nye læsekompetencer hver eneste dag fremover. Både på jobbet og i fritiden!

De fleste af os, der har gået i skole for 20-30 år siden, har lært at læse, som vi taler. Det lægger en stor begrænsning på hastigheden. Vi har aldrig lært at hurtiglæse.

Vi lever i en verden hvor mængden af information er enorm. Evnen til hurtigt at kunne sortere i informationsstrømmen er vigtigere end nogensinde før.

Jeg tilbyder virksomheders ansatte læseforløb à 2 måneders varighed. Medarbejderen skal bruge én time om ugen, hvor jeg kommer ud på jeres virksomhed og underviser. Igennem øvelser og undervisning i forskellige læseteknikker og hukommelsesøvelser får deltageren værktøjer med sig, som med garanti øger læseeffektiviteten.

Vi arbejder både med læsning online og i fysiske bøger. Deltageren vil opleve, at læsehastigheden øges allerede efter meget kort tid. 

Kontakt mig for en nærmere dialog om muligheder og priser: