Søg
Close this search box.
Timeglassets logo

Hurtiglæsning

På bare 12 uger kan vi øge vores læsehastighed markant! At være en effektiv læser kommer dig til gode resten af livet. Du lærer teknikker, som du til enhver tid kan trække frem og bruge igen og igen.

Effektiv læser i et informationssamfund

Forløbet hjælper dig med at blive en hurtiglæser på bare 3 måneder. Vi tror så meget på dig, at hvis ikke du er blevet en bedre læser i løbet af forløbet, så får du alle dine penge med hjem igen!

Da vi bruger IT-læseværktøjet Frontread, skal der første gang betales 699,- kr. i licens. Programmet kan bruges til læsetræning efter kurset og indeholder mange tekstpakker og niveauer.

Du kommer aldrig til at fortryde, at du har investeret tid og penge på dig selv i at blive en bedre læser. Det gælder din fremtid.

Vi lever i et informationssamfund, hvor der aldrig har været mere information, end der er nu.

Du skal lære at kunne læse på forskellige måder, alt efter hvilken information det drejer sig om. Du skal lære at sortere og udvælge vigtig information fra uvæsentlig information.

At være en effektiv læser kommer dig til gode resten af livet. Du lærer nogle teknikker, du til enhver tid kan trække frem og bruge igen og igen.

Fakta

Holdstørrelse:

  • Max 6 personer

Klassetrin:

  • Fra 6. kl.

Varighed:

  • 12 uger à 90 minutter

Pris:

Tilmelding

Forælder / kontaktperson