Søg
Close this search box.
Timeglassets logo

Holdet bag

Mød det engagerede hold bag Timeglasset

Vores undervisere er alle læreruddannet med linjefag i de fag, de underviser i. 

Vigtigst er det dog, at vi alle brænder for at undervise og får energi af at undervise, deltage i projektarbejde og materialeudvikling. Vi sikrer hermed elevens faglige løft. 

Jannie Dollerup Schønwandt

Underviser, læringskonsulent og partner

Læreruddannet og cand.pæd. didaktik (dansk). Jannie har desuden mange års undervisningserfaring i fagene dansk og matematik i både grundskolen og på VUC. Hun er især optaget af at give alle elever succesoplevelser.

Susan Rosenberg

Indehaver og læringskonsulent

Grundlægger af Timeglasset i 2018. Uddannet lærer og cand.negot (sprog og økonomi). Susan har mange års undervisningserfaring og har hentet inspiration om ordblindhed i England. Hun er især optaget af læsning som kompetence for børn, unge og voksne.

Kirsten Rudolph Sørensen

Kontormedhjælper og pædagogisk assistent

Uddannet laborant med erfaring som kontorassistent.
Brænder for at alle børn, der kommer i Timeglasset, bliver anerkendt for dem de er.

Leske Trip

SoMe og projektansvarlig

Cand.mag. i Pædagogik & Diplom i Specialpædagogik med mange års erfaring indenfor det specialpædagogiske felt. Brænder for at skabe forståelse for og indsigt i børn og unges trivsel i uddannelsessystemet.

Leske er særlig optaget af de elever, der under deres skolegang oplever ikke at blive mødt på deres specifikke læringsforudsætninger samt deres forudsætninger for at gennemføre et uddannelsesforløb.