Hurtiglæsning

Jeg kan hjælpe dig med at blive en hurtiglæser. På bare 2 måneder. Og jeg tror så meget på dig, at hvis ikke du er blevet en bedre læser i løbet af forløbet, så får du alle dine penge med hjem igen! Du skal kun afsætte 10 timer i alt.

  • Holdstørrelse: max 3 personer (aldersopdelt)
  • Aldersgruppe: Børn fra 10 år, unge og voksne
  • Varighed: 8 uger à 75 minutter
  • Dato og tidspunkter: Se nederst under Tilmelding. 
  • Pris:  2.950,- pr. hold eller abonnement 1.195 kr. pr.måned
  • Ved brug af IT-læseværktøjet Frontread, skal der første gang betales 699,- kr. i licens. Programmet kan bruges til læsetræning efter kurset og indeholder mange tekstpakker og niveauer.
  • Tilmeld dig til Hurtiglæsning 1 første gang. Hurtiglæsning 2 bygger videre på metoderne i Hurtiglæsning 1.

Du kommer aldrig til at fortryde, at du har investeret tid og penge på dig selv i at blive en bedre læser. Det gælder din fremtid.

Vi lever i et informationssamfund, hvor der aldrig har været mere information, end der er nu.

Du skal lære at kunne læse på forskellig måde, alt efter hvilken information, det drejer sig om. Du skal lære at sortere og udvælge vigtig information fra uvæsentlig information.

At være en effektiv læser kommer dig til gode resten af livet. Du lærer nogle teknikker, du til enhver tid kan trække frem og bruge igen og igen.

 

Nu også med træning af motorik og krydskoordination

Som en del af hver undervisningsgang træner vi motorik og krydskoordination, hvilket styrker indlæring og hukommelse.

Motorisk træning og krydskoordination stimulerer hjernebjælken, således at den bliver tykkere og kan overføre information hurtigere fra den ene hjernehalvdel til den anden, hvilket er grundlæggende for skrive- og læsefærdigheder. Motorisk sikre børn bruger mindre energi på almindelige bevægelser, og kan derfor frisætte mere energi til kompliceret læring.

Tilmelding