fbpx

Er du uddannelsesparat?

Bliv det på rekordtid. Timeglasset vender op og ned på din fremtid

Elever

Drømmer du om, at læsning bliver en fornøjelse? At det ikke bare er noget, der skal overstås?

Tænker du nogen gange, at fordi du ikke orker at læse, får du nok heller ikke en spændende uddannelse? Alle uddannelser kræver jo i dag, at vi sætter os grundigt ind i læsestof.

Jeg kan hjælpe dig med at blive en hurtiglæser. På bare 2 måneder. Og jeg tror så meget på dig, at hvis ikke du er blevet en bedre læser i løbet af forløbet, så får du alle dine penge med hjem igen!

Du kommer aldrig til at fortryde, at du har investeret tid og penge på dig selv i at blive en bedre læser. Det gælder din fremtid.

Vi lever i et informationssamfund, hvor der aldrig har været mere information, end der er nu. Du skal lære at kunne læse på forskellig måde, alt efter hvilken information, det drejer sig om. Du skal lære at sortere og udvælge vigtig information fra uvæsentlig information.

At være en effektiv læser kommer dig til gode resten af livet. Du lærer nogle teknikker, du til enhver tid kan trække frem og bruge igen og igen.

Erhverv

Hvor megen tid, bruger dine ansatte om dagen til at læse stof på computeren og fysiske papirer igennem?

At være en effektiv læser, frigiver tid til andre opgaver, til mere luft i dagen eller til at dygtiggøre sig. Forestil dig, at dine ansatte hver især fordobler deres læsehastighed i løbet af 2 måneder?

Det betyder 1 times ekstra tid til at løse andre opgaver. 1 time om dagen svarer til 13 % frigivelse af ledig tid på en arbejdsdag. Tid der kan bruges til at styrke og udvikle virksomheden på alle måder. Samtidig giver du dine medarbejdere et kæmpe personalegode.

Hver enkelt medarbejder vil have glæde af sine nye læsekompetencer hver eneste dag fremover. Både på jobbet og i fritiden!

De fleste af os, der har gået i skole for 20-30 år siden, har lært at læse, som vi taler. Det ligger en stor begrænsning på hastigheden. Vi har aldrig lært at hurtiglæse.

Vi lever i en verden hvor mængden af information er enorm. Evnen til hurtigt at kunne sortere i informationsstrømmen er vigtigere end nogensinde før.

Jeg tilbyder virksomheders ansatte læseforløb à 2 måneders varighed. Du afsætter 5 kvarter hver tirsdag formiddag, hvor jeg kommer ud til virksomheden og underviser jeres ansatte. Igennem øvelser og undervisning i forskellige læseteknikker og hukommelsesøvelser får du værktøjer med dig, som med garanti gør dig til en mere effektiv læser. Vi arbejder både med læsning online og i en fysisk bog. Du vil opdage at du allerede efter meget kort tid, øger din læsehastighed betydeligt. 

Susan Rosenberg:

Jeg er uddannet cand. negot (sprog og økonomi) i 1997 og uddannet lærer i 2009. Jeg har arbejdet med undervisning i dansk igennem 10 år og har altid været meget optaget af læsning som kompetence.

Mine elevers evne til at forbedre deres læsefærdigheder på ganske kort tid har optaget mig meget. Resultaterne er overvældende.

Derfor tilbyder jeg nu også andre at få glæde af denne fantastiske investering i selv sig og deres fremtid

Vejen til en automatiseret læsning